Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

DECONT CAS

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

O recenzie la „Dr Simona Drugă”

Excelent
5
1 recenzie
5
4
3
2
1
 • Avatar of Iulia Iulia

  Despre doamna dr Druga am numai cuvinte de lauda!

  Povestea noastra incepe acum 9 ani cand mamei mele i-a fost recomandat de catre un psiholog, sa fiu evaluata de catre doamna Simona pentru ADHD. Primea mea interactiune cu dumneaei a fost foarte draguta, stand de vorba intr-un cabinet care m-a facut sa ma simt ca acasa. Era calma, temperata, dar in acelasi timp directa sa afle motivul pentru care am venit cu mama mea la dansa.
  Intelegand mai bine problema, m-a chemat la o a doua intrevedere unde mi-a facut niste teste speficice copiilor cu ADHD. Chiar daca nu eram foarte cuminte, fiind un copil zvapaiat, a stiut mereu sa-mi vorbeasca astfel incat sa ma refocusez pe cerintele testelor, fara a tipa la mine.

  Cand ne-am vazut a 3a oara sa discute cu parintii mei rezultatele testelor, a dorit sa-mi prescrie Concerta, doar ca parintii mei nu erau foarte increzatori in acest medicament si au decis sa intrerupem contactul cu doamna Simona.

  Doamna doctor a fost omul care le-a deschis ochii familiei mele ca de fapt nu eram un copil rau, ci un copil cu ADHD care are nevoie de sustinere si pe langa asta m-a facut sa nu ma mai simt o ciudata , ci doar un om diferit.

  Per total, recomand oricarui parinte sa-si duca copiii la dr Simona Druga, fiindca relatiile copil-medic si parinte-medic sunt foarte frumoase, lucru pe care nu l-am mai intalnit de atunci.

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...