Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Disclaimer

Andrei Hodorog se angajează să mențină acest site actualizat și cu informații corecte. Dacă, totuși, întâmpini ceva incorect sau depășit, am aprecia dacă ne-ai putea informa. Te rugăm să indici unde anume pe site ai citit informațiile. Vom analiza acest lucru cât mai curând posibil. Te rugăm să trimiți răspunsul tău prin e-mail la: salut@doctoradhd.com.

Nu suntem răspunzători pentru pierderile rezultate din inexactități sau din informații ncomplete și nici pentru pierderile rezultate din probleme cauzate sau inerente diseminării informațiilor prin internet, cum ar fi perturbările sau întreruperile. Când folosim formulare web, ne străduim să limităm numărul de câmpuri obligatorii la minimum. Pentru orice pierdere suferită ca urmare a utilizării datelor, sfaturilor sau ideilor furnizate de sau în numele Andrei Hodorog prin intermediul acestui site, Andrei Hodorog nu își asumă nicio răspundere.

Utilizarea site-ului și a tuturor componentelor acestuia (inclusiv forumuri) este supusă Condițiilor de utilizare. Simpla utilizare a acestui site implică cunoașterea și acceptarea acestor termeni de utilizare.

Răspunsurile și cererile de confidențialitate trimise prin e-mail sau folosind un formular web vor fi tratate în același mod ca și scrisorile. Aceasta înseamnă că te poți aștepta la un răspuns de la noi în termen de cel mult o lună. În cazul solicitărilor complexe, te vom anunța în termen de o lună dacă avem nevoie de maximum 3 luni.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web aparțin %s sau terților care au plasat conținutul ei înșiși sau de la care %s a obținut o licență de utilizator.

Andrei Hodorog va depune toate eforturile rezonabile pentru a-și proteja sistemele împotriva oricărei forme de utilizare ilegală. Andrei Hodorog va pune în aplicare, în acest scop, măsuri tehnice și organizatorice adecvate, ținând seama, printre altele, de stadiul tehnicii. Cu toate acestea, nu va fi răspunzătoare pentru orice pierdere, directă și / sau indirectă, suferită de un utilizator al site-ului, care apare ca urmare a utilizării ilegale a sistemelor sale de către o terță parte.

Andrei Hodorog nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor către care sau de la care se face o legătură ori o altă referință. Produsele sau serviciile oferite de terți vor fi supuse termenilor și condițiilor aplicabile ale acelor terțe părți.

Personalul nostru va depune toate eforturile pentru a garanta accesibilitatea site-ului nostru și pentru a-l îmbunătăți continuu. Inclusiv pentru persoanele care utilizează software special din cauza unui handicap.

Prin urmare, acest site este construit conform normelor WCAG 2.1 de nivel AA. Aceste norme sunt acorduri recunoscute la nivel internațional privind accesibilitatea, sustenabilitatea, interschimbabilitatea și disponibilitatea site-urilor web.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web aparțin Andrei Hodorog sau terților care au plasat conținutul ei înșiși sau de la care Andrei Hodorog a obținut o licență de utilizator.

Copierea, diseminarea și orice altă utilizare a acestor materiale nu este permisă fără permisiunea scrisă a Andrei Hodorog, cu excepția și numai în măsura în care se stipulează altfel în reglementările legilor aplicabile (cum ar fi dreptul de a cita), cu excepția cazului în care conținutul specific impune altfel.

Dacă ai întrebări sau probleme cu accesibilitatea site-ului, te rugăm să nu eziți să ne contactezi.

DECLARAȚIE DE RENUNȚARE LA RĂSPUNDERE (DECLARAȚIE DE DECLINARE A RESPONSABILITĂȚII)

Informațiile furnizate de către Andrei Hodorog sau oricare membru din echipa de administrare pe https://www.doctoradhd.com („Site-ul”) sunt oferite doar în scop informativ general. Toate informațiile de pe Site sunt furnizate cu bună credință, însă noi nu oferim nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, adecvarea, validitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau caracterul complet al informațiilor de pe Site. ÎN NICIO CIRCUMSTANȚĂ NU VOM AVEA VREO RĂSPUNDERE FAȚĂ DE DVS. PENTRU ORICE PIERDERE SAU PAGUBĂ DE ORICE FEL SURVENITĂ CA URMARE A UTILIZĂRII SITE-ULUI SAU A ÎNCREDERII ÎN ORICE INFORMAȚIE FURNIZATĂ PE SITE. UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SITE-ULUI ȘI ÎNCREDEREA PE CARE O ACORDAȚI ORICĂROR INFORMAȚII DE PE SITE SE FACE EXCLUSIV PE PROPRIUL DVS. RISC.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII LEGĂTURILOR EXTERNE

Site-ul poate conține (sau vi se pot trimite prin intermediul Site-ului) link-uri către alte site-uri web sau conținuturi aparținând sau provenind de la terțe părți sau link-uri către site-uri web și caracteristici în bannere sau alte reclame. Astfel de linkuri externe nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de noi în ceea ce privește acuratețea, adecvarea, validitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau caracterul complet. NU GARANTĂM, NU APROBĂM, NU GARANTĂM ȘI NU NE ASUMĂM RESPONSABILITATEA PENTRU ACURATEȚEA SAU FIABILITATEA INFORMAȚIILOR OFERITE DE SITE-URILE WEB ALE UNOR TERȚE PĂRȚI LEGATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SAU DE ORICE SITE WEB SAU CARACTERISTICĂ LEGATĂ ÎN ORICE BANNER SAU ALTĂ PUBLICITATE. NU VOM FI PARTE LA SAU NU VOM FI ÎN NICIUN FEL RESPONSABILI PENTRU MONITORIZAREA ORICĂREI TRANZACȚII ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI FURNIZORII TERȚI DE PRODUSE SAU SERVICII.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII PROFESIONALE

Site-ul NU conține sfaturi medicale / legate de sănătate. Informațiile medicale / legate de sănătate sunt furnizate EXCLUSIV în scopuri informative și educaționale generale și nu înlocuiesc sfaturile profesionale. În consecință, înainte de a întreprinde orice acțiune bazată pe astfel de informații, vă încurajăm să vă consultați cu profesioniștii corespunzători. Nu oferim niciun fel de consultanță medicală / de sănătate. UTILIZAREA SAU ÎNCREDEREA ÎN ORICE INFORMAȚIE CONȚINUTĂ PE SITE SE FACE EXCLUSIV PE PROPRIUL RISC.

DECLARAȚIE DE DECLINAREA A RESPONSABILITĂȚII REFERITOARE LA MĂRTURII ȘI RECENZII

Site-ul poate conține mărturii ale utilizatorilor produselor și/sau serviciilor noastre sau ale unor anumiți profesioniști. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii produselor și/sau serviciilor noastre sau ale acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. EXPERIENȚELE DUMNEAVOASTRĂ INDIVIDUALE POT VARIA.

Mărturiile de pe Site sunt prezentate în diferite forme, cum ar fi text, audio și/sau video, și sunt revizuite de noi înainte de a fi postate. Ele apar pe Site textual, așa cum au fost oferite de utilizatori, cu excepția corectării greșelilor gramaticale sau de dactilografiere. Este posibil ca unele mărturii să fi fost prescurtate din motive de concizie, în cazul în care mărturia completă conținea informații străine care nu sunt relevante pentru publicul larg.

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor.

Mărturiile de pe site NU sunt destinate și nici NU trebuie interpretate ca fiind afirmații conform cărora produsele și/sau serviciile și/sau ale anumitor profesioniști menționați ar putea fi utilizate pentru a diagnostica, trata, atenua, vindeca, preveni sau fi utilizate în alt mod pentru orice boală sau afecțiune medicală. Nicio mărturie nu a fost dovedită sau evaluată din punct de vedere clinic.

Salvează acest conținut sau împarte-l cu prietenii tăi!
Împarte pe alte rețele...