Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Disclaimer

DECLARAȚIE DE RENUNȚARE LA RĂSPUNDERE (DECLARAȚIE DE DECLINARE A RESPONSABILITĂȚII)

Informațiile furnizate de către Andrei Hodorog sau oricare membru din echipa de administrare pe https://www.doctoradhd.com („Site-ul”) sunt oferite doar în scop informativ general. Toate informațiile de pe Site sunt furnizate cu bună credință, însă noi nu oferim nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, adecvarea, validitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau caracterul complet al informațiilor de pe Site. ÎN NICIO CIRCUMSTANȚĂ NU VOM AVEA VREO RĂSPUNDERE FAȚĂ DE DVS. PENTRU ORICE PIERDERE SAU PAGUBĂ DE ORICE FEL SURVENITĂ CA URMARE A UTILIZĂRII SITE-ULUI SAU A ÎNCREDERII ÎN ORICE INFORMAȚIE FURNIZATĂ PE SITE. UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SITE-ULUI ȘI ÎNCREDEREA PE CARE O ACORDAȚI ORICĂROR INFORMAȚII DE PE SITE SE FACE EXCLUSIV PE PROPRIUL DVS. RISC.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII LEGĂTURILOR EXTERNE

Site-ul poate conține (sau vi se pot trimite prin intermediul Site-ului) link-uri către alte site-uri web sau conținuturi aparținând sau provenind de la terțe părți sau link-uri către site-uri web și caracteristici în bannere sau alte reclame. Astfel de linkuri externe nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de noi în ceea ce privește acuratețea, adecvarea, validitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau caracterul complet. NU GARANTĂM, NU APROBĂM, NU GARANTĂM ȘI NU NE ASUMĂM RESPONSABILITATEA PENTRU ACURATEȚEA SAU FIABILITATEA INFORMAȚIILOR OFERITE DE SITE-URILE WEB ALE UNOR TERȚE PĂRȚI LEGATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SAU DE ORICE SITE WEB SAU CARACTERISTICĂ LEGATĂ ÎN ORICE BANNER SAU ALTĂ PUBLICITATE. NU VOM FI PARTE LA SAU NU VOM FI ÎN NICIUN FEL RESPONSABILI PENTRU MONITORIZAREA ORICĂREI TRANZACȚII ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI FURNIZORII TERȚI DE PRODUSE SAU SERVICII.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII PROFESIONALE

Site-ul NU conține sfaturi medicale / legate de sănătate. Informațiile medicale / legate de sănătate sunt furnizate EXCLUSIV în scopuri informative și educaționale generale și nu înlocuiesc sfaturile profesionale. În consecință, înainte de a întreprinde orice acțiune bazată pe astfel de informații, vă încurajăm să vă consultați cu profesioniștii corespunzători. Nu oferim niciun fel de consultanță medicală / de sănătate. UTILIZAREA SAU ÎNCREDEREA ÎN ORICE INFORMAȚIE CONȚINUTĂ PE SITE SE FACE EXCLUSIV PE PROPRIUL RISC.

DECLARAȚIE DE DECLINAREA A RESPONSABILITĂȚII REFERITOARE LA MĂRTURII ȘI RECENZII

Site-ul poate conține mărturii ale utilizatorilor produselor și/sau serviciilor noastre sau ale unor anumiți profesioniști. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii produselor și/sau serviciilor noastre sau ale acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. EXPERIENȚELE DUMNEAVOASTRĂ INDIVIDUALE POT VARIA.

Mărturiile de pe Site sunt prezentate în diferite forme, cum ar fi text, audio și/sau video, și sunt revizuite de noi înainte de a fi postate. Ele apar pe Site textual, așa cum au fost oferite de utilizatori, cu excepția corectării greșelilor gramaticale sau de dactilografiere. Este posibil ca unele mărturii să fi fost prescurtate din motive de concizie, în cazul în care mărturia completă conținea informații străine care nu sunt relevante pentru publicul larg.

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor.

Mărturiile de pe site NU sunt destinate și nici NU trebuie interpretate ca fiind afirmații conform cărora produsele și/sau serviciile și/sau ale anumitor profesioniști menționați ar putea fi utilizate pentru a diagnostica, trata, atenua, vindeca, preveni sau fi utilizate în alt mod pentru orice boală sau afecțiune medicală. Nicio mărturie nu a fost dovedită sau evaluată din punct de vedere clinic.

Salvează acest conținut sau împarte-l cu prietenii tăi!
Împarte pe alte rețele...