Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

2 recenzii la „Psih. Silvia Colu”

Excelent
5
2 recenzii
 • Avatar for Andrei H Andrei H

  Din conversațiile mele cu Silvia, am dedus faptul că este un psihoterapeut deschis către auto-actualizare continuă, extrem de modestă, pentru care starea de bine a clienților este pe primul loc. Modul în care mi-a cerut opinii și relatări despre ADHD din experiența mea personală, în calitate de pacient, m-a determinat să fiu profund impresionat. Silvia este unul dintre puținii profesioniști care a înțeles esențialul: clienții sunt cei care te învață, nu invers.

  Tot din aceleași conversații, am resimțit o căldură și o dedicație aparte pentru practica sa, alimentate de o sete de cunoaștere nemărginită. Silvia nu se oprește niciodată din învățare și este mereu la curent cu cele mai noi metode și abordări în domeniul său, asigurându-se că fiecare pacient primește cele mai bune și mai personalizate servicii.

  Am avut, de asemenea, conversații cu mai mulți adulți autiști care au menționat faptul că Silvia a fost singurul terapeut față de care s-au simțit ascultați și au reușit să se deschidă în legătură cu vulnerabilitățile lor, fără teama de a fi judecați. Acest sentiment de siguranță și încredere pe care Silvia îl creează în sesiunile sale este esențial pentru a permite pacienților să exploreze și să înțeleagă mai bine propriile trăiri.

  Datorită abilității sale de a construi relații solide bazate pe respect și încredere, precum și a cunoștințelor sale vaste și în continuă expansiune, Silvia este un adevărat far de lumină în domeniul psihoterapiei pentru persoanele neurodivergente. Abordarea sa unică și empatia profundă permit pacienților să se simtă valorizați, înțeleși și sprijiniți în drumul lor către autenticitate și împlinire.

  Din toate aceste motive și din multe altele, recomand cu cea mai mare încredere pe Silvia. Cu ea, veți găsi nu doar un terapeut competent, ci și un prieten devotat și un ghid înțelept pe drumul autodescoperirii și acceptării.

 • Avatar for B B

  Sunt client al Silviei în psihoterapie online. O recomand cu toată încrederea, și din perspectiva mea ca adult neurodivergenti, și din perspectiva formării transpersonale, dar mai ales pentru flexibilitatea de care dă dovadă în a asculta și a se adapta nevoilor și realităților clientului.

  Un psihoterapeut bun nu trebuie să prescrie, să „știe mai bine”, ci să ajute clientul să descopere și să se descopere – iar Silvia face din plin asta, inclusiv prin insight-urile sale, care nu sunt păreri rigide de „expert”, ci puncte de pornire *potențiale* (sau nu, and that’s ok) pentru insight-urile proprii.

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...