Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

O recenzie la „Psih. Giancarlo Cristea”

Excelent
5
1 recenzie
 • Avatar for Andrei Andrei

  Aș putea spune că a fost o căutare îndelungată și adesea dezamăgitoare, încercând să găsesc pe cineva potrivit pe care să îl recomand pentru un adult recent diagnosticat cu autism sau ADHD. Dar, în cele din urmă, am avut bucuria să îl întâlnesc pe Giancarlo. Încă de la primele noastre discuții, am putut vedea că este o persoană cu adevărat pasionată și extrem de conștientă de toate complexitățile și implicațiile diagnostice asociate cu condițiile neurodivergente.

  Giancarlo nu este doar un terapeut dedicat, ci și un membru activ și apreciat în cadrul tuturor principalelor comunități de pe Facebook din România dedicate persoanelor neurodivergente. Prezența și contribuția sa constantă în aceste grupuri reflectă nu numai nivelul său înalt de implicare și cunoaștere, ci și compasiunea și empatia sa profundă pentru cei pe care îi ajută.

  Vorbind cu Giancarlo, este imposibil să nu simți cât de devotat este în a înțelege și a aborda fiecare aspect unic al neurodivergenței. Fiecare conversație cu el este o demonstrație clară a modului în care îmbină cunoștințele teoretice cu experiența practică, creând un mediu în care pacienții se simt validați, înțeleși și sprijiniți.

  Aptitudinile sale terapeutice sunt complementate de o dorință sinceră de a face diferența în viețile celor pe care îi întâlnește. Giancarlo nu oferă doar consiliere și sprijin, ci și speranță – o lumină ghid în călătoria adesea neclară și provocatoare a neurodivergenței.

  Recomand cu căldură pe Giancarlo tuturor celor care caută un terapeut înțelegător și dedicat, care nu numai că posedă cunoștințele și experiența necesare, dar și inima și pasiunea de a ajuta persoanele neurodivergente să își trăiască viețile la potențialul maxim. Cu Giancarlo, vă veți simți ascultați, respectați și, cel mai important, înțeleși.

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...