Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

DECONT CAS

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

O recenzie la „Dr Radu Ocrain”

Excelent
5
1 recenzie
5
4
3
2
1
  • Avatar of Alexa M Alexa M

    Un medic de nota 10+ !!!
    Sunt pacienta Dl. Dr. de 1,5 ani si mă bucur enorm ca exista medici ca Dl. Dr, Ocrain in Romania!
    Este un medic psihiatru excepțional. Asculta activ, este înțelegător si empatic, are răbdare, îmi oferă toate detaliile de care am nevoie, îmi ia in serios orice îngrijorare as avea, îmi răspunde mereu rapid, îmi supraveghează atent medicația si nu m-am simțit invalidata niciodată! Simt ca pot vorbi deschis cu Dl. Dr .
    Pe lângă cunoștințe de diagnosticare si tratament ADHD, pus intrebari potrivite si esentiale si a facut evaluarea intr-un timp scurt, fara a fi nevoie de zeci de drumuri pe la alti specialist. E exact asa cum ar trebui sa faca un bun psihiatru.

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...