Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

2 recenzii la „Dr Iulia-Mira Milea-Cârmaciu”

Excelent
5
2 recenzii
5
4
3
2
1
 • Avatar of RI RI

  Nu exista cuvinte suficiente care sa reflecte cat de extraordinara este doamna Dr. atat ca si medic, dar cat si ca om! Este o mare pierdere pentru noi cei suferinzi de ADHD faptul ca nu mai profeseaza in Romania.

 • Avatar of Larisa Voicu Larisa Voicu

  Un medic de nota 10. Am simtit tot timpul ca ii pasa de cazul meu. Am facut programare online pentru o evaluare ADHD si desi am intarziat aproape de fiecare data la programari am fost tratata cu extrem de multa empatie si sustinere. Recomand din toata inima si ma simt norocoasa ca i-am fost pacienta.

  1. Avatar of Magdalena Magdalena

   Buna ziua, foarte complexa prezentarea, am mare nevoie sa intru in legatura cu dna dr Milea Carmaciu, atat pentru mine cat si pentru copiii mei. Va rog sa ma ajutati, multumesc!

  2. Avatar of Magdalena Magdalena

   Cum as putea intra in legatura cu dna doctor? Ma puteti ajuta va rog cu date de contact? Multumesc!

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...