Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

O recenzie la „Psih. Crenguța Belegan”

Excelent
5
1 recenzie
 • Avatar for Areta Ienasiga Areta Ienasiga

  In primul rand, deoarece Crenguta are un fundal de medicina in spate, o plaseaza exponential de avantajos in fata multor profesionisti.
  Eu prima data cand am vazut asta, am ramas uluita, am zis ca mi-am luat pachet complet.

  De ce e foarte critical acest aspect? Pentru ca, va vedea imediat alte nevoi sau lipsuri din viata ta. Si va sti sa separe o fatigabilitate dintr-o conditie a unor carente ce corpul o cere, fata de o conditie ca o tulburare de neurodezvoltare ca Autismul sau ADHD-ul.
  Ce mi se pare incredibil de important, avand in vedere ca multi nu s-ar uita in alta zona.

  In al doilea rand, un psiholog oarecare ar face DIVA-V, iar un psihiatru ar cere analize de cardio preventiv, pentru a ajunge la o medicatie stimulanta.
  Poate insa, niciodata a se ridica semne de intrebare pentru alte surse de cauza. Si asa, pe romaneste, s-au spalat cu tine pe maini. Si poti avea neplacerea sa vezi ca nu ti s-au rezolvat problemele.

  Crenguta va sti daca o deconcentrare provine din ADHD, din Depresie sau din deficienta reglabila de vitamine sau minerale, chestii ce poate chiar pot duce la conditii medicale surprinzatoare.
  Pentru ca multi oameni privesc aceste mici cifre si analizele de sange cu un ochi inchis. Impactul lor e crucial la un echilibru minte-corp-mediu.

  Ca ultim punct, faptul ca abordeaza o privire si larga de ansamblu la cum e viata cuiva, ea se va uita sa vada daca exista un declin/o piedica in a te opri sa-ti atingi idealul in viata si potentialul.
  Pentru ca, nu dorim doar o pastila minune sa ne repare viata, sunt atat de multi alti factori pentru a ajunge acolo.
  Crenguta nu va da la o parte aspectele astea si este foarte investita in a scoate la iveala ce anume lupta impotriva ta. Te va invata cum sa te accepti, cum sa-ti imbratisezi vulnerabilitatea. Tu si Crenguta faceti o echipa sa te traga la mal.
  Este un suflet atat de empatic si sensibil, nu ai cum sa iesi din sedintele de terapie fara un sentiment de “Eureka!” sau o senzatie calda si plapanda, de parca te-a imbratisat cel mai bun prieten al tau (chiar si in cazul in care nu l-ai avut niciodata), chiar si de la distanta.

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...