Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

O recenzie la „Psihoterapeut Lizica Groza”

Evaluarea generală
 • Avatar for Vidican Manuela Vidican Manuela

  A diagnosticat corect ADHD-ul, fara să solicite prezenta unui părinte.
  Pe lângă DIVA, mi-a mai dat ceva teste de personalitate, din care au reieșit și ceva trăsături din spectrul narcisismului și lipsă de empatie care au fost discutate și infirmate ulterior de alt psiholog.
  Per total, a fost drăguță, răbdătoare și empatică.

  1. Avatar for Andrei H Andrei H Proprietarul listării

   Mulțumesc pentru susținerea proiectului prin acordarea acestei recenzii!

   Întrucât consider că ai atins niște tangețe deosebit de importante, îți voi răspunde direct aici (poți continua dialogul prin utilizarea butonului „Răspunde”.

   Cel mai important ar fi de menționat faptul că nu dumneaei stabilește diagnosticul medical în calitate de psiholog, ea poate cel mult oferi un „psihodiagnostic”, care are caracterul de valoare a unei evaluări de risc. Diagnosticul cu valoare medicală, pe baza căruia se poate prescrie tratament și alte facilități poate fi confirmat doar de către un medic psihiatru sau un medic neurolog. Ar fi important de știut dacă dumneaei ți-a precizat acest lucru.

   Ar fi important de știut dacă acele teste de personalitate ți-au fost recomandate / oferite cu caracter opțional sau ți s-au prezentat ca fiind necesități precursoare diagnosticului. Deși ele reprezintă instrumente suplimentare care pot contura tabloul clinic, ADHD-ul poate exista împreună cu oricare tulburare de personalitate sau de orice alt tip, inclusiv cu tulburarea de personalitate narcisică. Din motivele menționate anterior, aceste teste NU ar trebui să reprezinte o condiție necesară stabilirii diagnosticului. Pe același principiu cu cel menționat în paragraful anterior, aceste teste sunt cel mult orientative și nu reprezintă confirmarea sau infirmarea unui diagnostic, ci doar o evaluare de risc.

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...