Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

DECONT CAS

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

O recenzie la „Dr Simona-Delia Rădulescu”

Evaluarea generală
  • Avatar for Deniel Deniel

    Un medic exceptional! Am fost la doamna doctor pentru diagnostic si de atunci merg lunar la control(prin CAS). Doamna doctor este foarte bine informata in legatura cu ADHD-ul la adulti (si nu numai), este empatica si are foarte multa rabdare cu pacientii.

    1. Avatar for Andrei H Andrei H Proprietarul listării

      Salut, îți mulțumesc din inimă pentru susținerea platformei și pentru recenzie! Cred că ar ajuta să o încurajăm pe doamna doctor să ne trimită un istoric profesional pentru a completa profilul. Medicii ca dumneaei sunt exemple pozitive care merită promovate în mod corespunzător! Dacă poți, transmite-i veștile despre această listare și încurajeaz-o să trimită CV-ul ei pe email la adresa: [email protected]

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0:00
0:00