Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

DECONT CAS

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

2 recenzii la „Dr Mara Ciobotaru”

Excelent
5
2 recenzii
  • Avatar for Bogdan Bogdan

    M-a ajutat enorm cu tot procesul de diagnosticare si continua sa o faca cu tratamentul. The best!

  • Avatar for Andreea Andreea

    Dupa multe experiente neplacute si invalidante pe la diferiti psihiatrii, am ajuns la Mara, si pentru prima data m-am simtit ascultata si luata in serios. La fiecare sedinta e foarte involved si atenta la detalii, si imi permite sa ma simt implicata in procesul terapeutic, ceea ce imi ofera multa incredere atat in ea cat si in mine. Am recomandat-o mai multor prieteni cu ADHD (diagnosticati sau nediagnosticati) si toti au avut o experienta super. Recomand cu incredere!

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...