Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

DECONT CAS

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

O recenzie la „Dr Elian-Mihnea Tololoancă”

Excelent
5
1 recenzie
  • Avatar for Cookie Cookie

    Elian este un tip riguros, are rezidentiatul dat in ADHD, iti da multe teste, are si un joc pe calculator tot in ajutorul diagnosticarii, si este foarte responsiv pe whatsapp, oricand ai nevoie. Este medicul care a reusit sa-mi diagnosticheze ADHD-ul dupa multe luni si plimbari prin tot felul de medici nepregatiti, care m-au ignorat sau nu au stiut cum sa ma ajute.

    Cel mai important aspect este ca nu se grabeste sa-ti tranteasca un diagnostic de ADHD si se implica pentru a ajunge la un diagnostic corect. Este un tip foarte prietenos si respectuos, mergi la el in cabinet foarte relaxat.

    Super recomand.

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...