Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

2 recenzii la „Dr Diana Mihalcea”

Mediocru
2.5
2 recenzii
  • Avatar for mari mari

    Decent pe perioada tratamentului, cu antidepresive, insa imediat dupa intrerupere (1-2 saptamani), cand ma simteam oribil, nu am reusit sa iau legatura cu dumneaei pentru o opinie si eventuale sfaturi pentru a naviga mai usor perioada. Initial mi s-a comunicat ca va fi o tranzitie usoara, doza finala fiind foarte mica, iar realitatea a fost total diferita. Am incercat sa discut situatia in cadrul psihoterapiei insa terapeutul nu e specialist psihiatru, nu s-a putut pronunta si m-a redirectionat catre specialist care… a fost de negasit, mi-a raspuns la un moment dat la un mesaj sugerandu-mi sa chem salvarea daca nu imi trece in 15 minute, fara mai multe lamuriri, fiind nevoita sa discut cu un alt medic psihiatru, care nu a fost alaturi de mine pe toata perioada tratamentului.

  • Are cunostinte corecte despre adhd si modalitaea de diagnosticare, insa eu nu am rezonat cu interviul psihiatric, care era in teleconferinta, pentru ca nu se uita nici la mine, iar intrebarile erau robotice. Pe la jumatate m-a pierdut si in capul meu deja era ca nu voi mai reveni. Chiar daca era in video, tot cred ca o consultatie trebuie sa incerce sa aiba macar aceeasi calitate ca si face 2 face. Dar asta era acum 2 ani, poate s-a mai schimbat.

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...