Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

DECONT CAS

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

6 recenzii la „Dr Cosmin Ungureanu”

Excelent
5
6 recenzii
 • Avatar for Nicoleta Nicoleta

  Dupa 7 ani debutati cu un burnout din care nu mi-am mai revenit, 7 ani cu depresii severe, atacuri de panica, diagnostice care nu rezonau cu mine si tratamente care mi-au deformat corpul si „lobotomizat” creierul si un sir indian de psihologi si dr. psihiatrii in al caror profesionalism si interes fata de pacient pierdusem orice speranta si incredere, l-am descoperit pe dl dr psihiatru Cosmin Ungureanu care este, in primul rand un om cu o deosebita empatie si rabdare si in al doilea, un doctor specialist ce face cinste psihiatriei prin profesionalism, perspicacitate si dedicare!!!
  Pentru mine, diagnosticul primit a fost ca o compunere despre viata mea iar tratamentul mi-a schimbat-o la 180° pentru ca este in sfarsit, dupa atatia ani, cel CORECT!!!!
  Va multumesc din suflet domnule doctor!!!

 • Avatar for RI RI

  După ce s-a retras doctorita mea precedenta m-am temut că nu voi găsi un doctor nu numai talentat, dar și UMAN! Din fericire l-am găsit pe dl.-ul Dr. Ungureanu care mi-a întrecut toate așteptările și căruia îi sunt foarte recunoscător pentru tot!

  1. Avatar for Catalina Danciu Catalina Danciu

   Un medic extraordinar,implicat și un profesionist desăvârșit, dar,cel mai important,un om exceptinal, care te face să te simți în siguranță și înțeles.

 • Avatar for Andra Andra

  Am avut o experiență plăcută și validantă. M-am simțit ascultată. Foarte maleabil în raport cu temerile și nelămuririle legate de tratament. Îmi oferă încredere.

 • Avatar for Alexandra Alexandra

  Ma bucur tare mult ca am ajuns la acest medic, dupa multe cautari. A avut incredere sa imi prescrie tratament pentru ADHD chiar adult fiind, dupa ce in alte parti am fost trimita doar in terapie. Tratamentul m-a ajutat tare mult si mi-a crescut considerabil calitatea vietii. Il recomand pentru ca intelege ce inseamna ADHD pentru adulti si e deschis la tratament medicamentos,

 • Avatar for Carmen Lapadat Carmen Lapadat

  Domnul Doctor Cosmin Ungureanu are deschiderea să ofere consultații mai des decât la o luna sau chiar decât la doua săptămâni daca este nevoie pentru a ajusta și modifica un tratament, lucruri care nu se pot face mereu fară schimbarea rețetelor și fară consultație.

  Este ceea ce am dorit și am căutat pentru că aveam nevoie să obțin efectele tratamentului într-o perioada optima care ar fi fost posibila.
  Așa cum a spus și Andrei, este un profesionist pe care te poți baza și nu doar în timpul orelor de consultații.

  Este în mod sincer interesat de pacient și de cum se simte în timpul tratamentului.

  Te simți bine și natural în cabinet în timpul comunicării cu el pentru că are un stil autentic și înțelege situațiile, ceea ce i se spune și ceea ce se întâmplă cu persoana din fata lui.

  M-a ajutat și m-a sfătuit și când a intervenit o urgenta medicala în viață mea, fară legătură cu psihiatria, când în afara de medicul de familie l-am sunat și pe dl dr. Cosmin Ungureanu. Acel sfat a contat foarte mult în mod practic și a avut consecinte importante însă foarte mult contează și factorul uman în relația care este atât de importanta cu un medic și cu medicul care te ajuta să iți iei viață în mâini la adevăratul potențial și să te simți din nou pe deplin stăpân pe viață ta.

  Tratamentele au decurs bine, de asemenea, ajustările și modificările care sunt necesare și foarte importante la început.

  1. Avatar for Catalina Catalina

   Un medic extraordinar, cu adevărat implicat, dar, mai ales, un om extrem de empatic, care te face să simți în siguranță și înțeles. La prima întâlnire cu el, eram atât de anxioasa, încât nici nu știam ce vreau să spun. Atitudinea lui caldă m-a ajutat să ma liniștesc, m-a facut să ma simt auzită și validată, iar pentru mine a contat enorm. Am încredere că sunt pe mâini bune!

 • Cosmin este un profesionist pe care m-am putut baza cu încredere de fiecare dată când mi-a fost solicitată o recomandare de medic psihiatru din România, mai ales în momentele în care acelor pacienți li s-a refuzat prescrierea tratamentului medicamentos, fără ca acest refuz să aibă o bază reală. Din acest motiv, recomand!

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...