Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

DECONT CAS

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

O recenzie la „Dr Anita Iuhasz”

Evaluarea generală
  • Avatar for Botiș Loredana (Botiș Eva Cristiana) Botiș Loredana (Botiș Eva Cristiana)

    Am fost la doamna doctor Anita Iuhasz, unde toate aspectele pozitive le-aș putea descrie la superlativ. Mi-au fost recomandate niște analize pentru fetiță, analize pe care niciunul dintre cei 4 psihiatri consultați anterior nu ni le-a recomandat. Simțim că putem colabora frumos cu doamna doctor, întrucât răspunde la orice întrebare, fiind foarte deschisă. Ne-am simțit grozav! Am adresat toate întrebările și nelămuririle, fară teama că nu vom folosi cuvintele potrivite. Am simțit-o pe doamna doctor pe sufletul nostru. Iar dacă noi am simțit asta, atunci există speranțe că și îndrumarea în ceea ce privește fetița va fi benefică! Cu drag o recomand și celorlalți părinți din zona Clujului.

Lasă o recenzie

Selectați un rating

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...