Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

DECONT CAS

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

3 recenzii la „Dr Adrian Pătrățanu”

Excelent
5
3 recenzii
5
4
3
2
1
 • Avatar of Gabriel Gabriel

  Cu toata sinceritatea, pot spune ca dupa o sumedenie de experiente neplacute fata de conditia mea cu ADHD, n-am mai avut nici o singura problema de cand vin la consult la dl. Adrian Pătrățanu. Deci pot sa spun ca sunt de acord complet cu ce se poate vedea in aceste recenzii.

  Recomand cu toata caldura!

 • Avatar of Anna H Anna H

  Acest doctor este cu adevărat super OK, nu glumesc deloc! Din toate punctele de vedere, el chiar stă în top. În primul rând, empatia lui m-a lovit direct. Îți dai seama că îi pasă cu adevărat de pacienții săi și se străduiește să îi înțeleagă pe deplin. În fiecare ședință, m-am simțit ascultată și valorizată, iar răbdarea lui a fost cu adevărat de apreciat, având în vedere situația mea complicată.

  Un alt aspect care m-a impresionat a fost deschiderea lui la colaborare cu profesioniști din alte domenii medicale, precum neurologul și reumatologul. Știm cu toții cât poate fi de greu să găsești medici care să comunice eficient între ei, iar el a făcut acest lucru fără nicio problemă. Aceasta a făcut ca tratamentul și îngrijirea mea să fie mult mai coerente și eficiente.

  Și pentru că menționam despre eficiență, vreau să subliniez faptul că nu doar a fost super profesionist, dar și de gașcă. Adică, știți cum e, uneori medicii pot părea puțin rigizi, dar el a fost foarte deschis și amical. Conversațiile cu el au fost întotdeauna plăcute și constructive, și am simțit că pot să fiu eu însumi fără a fi judecată.

 • Avatar of Andrei Andrei

  Dr. Pătrățanu a fost receptiv și mi-a răspuns prompt la toate întrebările pe care i le-am adresat vis-a-vis de abordările sale terapeutice în diferite situații, dovedind profesionalism și echilibru în gândire atât vis-a-vis de medicamentația specifică ADHD, cit și vis-a-vis de alte medicamente. Totodată, Dr. Pătrățanu a arătat o deschidere aparte vis-a-vis de discuții complexe legate de (neuro)psihiatrie, arătând o pasiune autentică pentru acest domeniu de activitate și o dorință de auto-actualizare permanentă. Din acest motiv, îl recomand pe Dr. Adrian Pătrățanu!

  1. Avatar of Flavius S. Flavius S.

   Sunt pacient al dr. Adrian Pătrățanu de doi ani. Am să discut în special despre identitatea mea ADHD și modul de gestionare cu privire la ADHD din partea sa. Basically, acord 5 stele pentru aspecte privind alte diagnostice și conversații, dar cu precădere pe partea de ADHD sunt și ele acolo.

   Nu am obținut diagnosticul ADHD la dr. Adrian P; dar comparativ cu alte cadre psihiatrice, aici am găsit o relație „pacient-medic specialist” sănătoasă. O relație de genul, mai ales în cadrul psihiatriei, este importantă.

   Oferă compasiune prin ascultare, comunicare și validare. Prezintă specializare în ADHD prin modul cum asimilează informațiile transmise de pacient și le poate distinge de alte condiții/suferințe mentale. Așadar, cunoștințele și tehnicile psihiatrice pentru ADHD sunt evident nu doar „de suprafață”. De aceea îl recomand pe partea de ADHD.

   Respectă comunitățile vulnerabile, spre exemplu are cunoștințe vaste despre comunitatea LGBTQIA+ și validează identitățile nonbinare/trans/queer etc.

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...