Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Declarație de accesibilitate

General

www.doctoradhd.com se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. www.doctoradhd.com a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a se asigura că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea fermă că eforturile de accesibilitate a site-ului web ajută toți utilizatorii și că fiecare persoană are dreptul de a trăi cu demnitate, egalitate, confort și independență.

Accesibilitatea pe www.doctoradhd.com

www.doctoradhd.com pune la dispoziție Widgetul de accesibilitate web al UserWay, care este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Software-ul permite www.doctoradhd.com să își îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate a conținutului web (WCAG 2.1).

Activarea meniului de accesibilitate

Meniul de accesibilitate www.doctoradhd.com poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După activarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați câteva momente pentru ca meniul de accesibilitate să se încarce în întregime.

Renunțare de răspundere

www.doctoradhd.com își continuă eforturile pentru a îmbunătăți în mod constant accesibilitatea site-ului și a serviciilor sale, având convingerea că este obligația noastră morală colectivă de a permite o utilizare fără întreruperi, accesibilă și fără obstacole și pentru cei dintre noi cu dizabilități.

Aici pentru dumneavoastră

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe www.doctoradhd.com sau aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul orelor normale de lucru, așa cum este detaliat mai jos, și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Într-un efort continuu de îmbunătățire și remediere continuă a problemelor de accesibilitate, scanăm, de asemenea, în mod regulat, www.doctoradhd.com cu UserWay's Accessibility Scanner pentru a identifica și a remedia fiecare posibilă barieră de accesibilitate de pe site-ul nostru. În ciuda eforturilor noastre de a face toate paginile și conținutul de pe www.doctoradhd.com complet accesibile, este posibil ca unele conținuturi să nu fi fost încă adaptate complet la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul faptului că nu am găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

Contactați-ne

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să contactați www.doctoradhd.com Asistența pentru clienți după cum urmează:

E-mail: [email protected]
Telefon: +44 333 303 4143