Asigura-te ca ai Javascript activat pentru a putea accesa optiunile de accesibilitate!

Informațiile din aceasta pagina au fost publicate cu cele mai bune intenții, fiind preluate de la membrii comunității și / sau alte surse terțe. Dacă observați neconcordanțe, vă rugăm să trimiteți un email la adresa [email protected] sau să completați formularul de contact.

DECONT CAS

După ce ați finalizat de adăugat toți profesioniștii, accesați pagina de comparație.

Încărcare...

Declarație de declinare a responsabilității cu privire la recenzii:

Punctele de vedere și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii serviciilor acelor profesioniști. Nu pretindem și nu trebuie să presupuneți că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Experiențele dumneavoastră individuale pot varia. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Disclaimer.

2 recenzii la „Psihoterapeut Anca Bloț”

Nesatisfăcător
1.5
2 recenzii
 • Avatar for Ana B. Ana B.

  Inițial, doamna psiholog mi-a făcut o impresie foarte bună. Totuși, cumva la cele două teste administrate pentru ADHD, la unul am avut rezultate sub, iar la celălalt peste limita care ar fi însemnat un diagnostic clar. Mi-a adus la cunoștință acest lucru la finalul discuției, în ultimul moment, fără cel mai mic gest de a lămuri acest lucru, spunând doar că doamna doctor va decide. Ei bine, nici doamna doctor Ioana Silion nu și-a bătut capul – nu le recomand pe niciuna dintre ele.

 • Avatar for Iulia Iulia

  Din pacate experianta mea cu doamna Anca ,nu a fost foarte placuta. Mi s-a parut rece si dezinteresata de problemele mele, chiar daca venisem pentru screening de ADHD.
  Pe langa asta, a simtit nevoia sa-mi invalideze diagnosticul de ADHD pus in copilarie de catre un medic renumit ,desi in cazul meu era mai mult nevoia de reconfirmare a diagnosticului pus initial.
  Lucrul si mai sumbru este ca nu a fost deloc obiectiva cand mi-a facut scorurile pentru DIVA-5, desi marcam toate cerintele ca fiind prezente in viata mea, a notat doar jumatate , fapt pe care l-am discutat si cu medicul curent si a considerat ca nu e deloc ok cum a procedat doamna psiholog.
  Per total, nu o recomand deloc pentru cineva cu ADHD.

Lasă o recenzie

Selectați un rating
În general

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Împarte pe alte rețele...